Ugrás a tartalomra
hu

SZÁLLÍTÁS | SZÁLLÍTÁS | FIZETÉSI MÓDOK

KAPCSOLATOT KERESEK AZ ONLINE ELTETT MEGRENDELÉS MEGERŐSÍTÉSÉHEZ?

     Igen! A rendelés leadása után a kabine.ro egyik ügynöke felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés gyors visszaigazolása érdekében.

VÉGZ HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST?

Igen! A megrendeléseket

INGYENESEN szállítjuk Románia bármely címére.

MI A SZÁLLÍTÁSI IDŐ A MEGRENDELÉS KIADÁSÁTÓL?

Minden ONLINE vagy TELEFONON leadott rendelést még aznap vagy legfeljebb másnap kiszállítunk. A megrendelés szállítási ideje 1-10 munkanap

MELYEK A FIZETÉSI MÓDOK?
  • VISSZAFIZETÉS | Utánvéttel, ez a fizetési mód a kabine.ro áruházból megrendelt termékek és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítését jelenti közvetlenül a kiszállításkor, amikor a kabine.ro futár vagy sofőr megérkezik a csomaggal a rendeltetési címre.
  • ONLINE FIZETÉS KÁRTYÁVAL. Néhány perc alatt ONLINE fizethet személyi vagy céges kártyájával, teljes biztonságban. Fizetésre a VISA (Classic és Electron) és a Matercard (beleértve a Maestro) logókat is elfogadják. A tranzakciókért nem számítunk fel további jutalékot
  • ONLINE FIZETÉS KÁRTYA HASZNÁLATÁVAL KAMATMENTES RÉSZLETES RÉSZLETBEN, a fizetési folyamat hasonló a normál fizetéshez, kivéve egy további mezőt a tranzakció befejezési lépésében , amelyben kiválasztja, hogy hány részletben kívánja fizetni a vásárlások értékét. *a kártyaszám megadása után a rendszer automatikusan felismeri, hogy részletfizetésre alkalmas kártyáról van-e szó.
  • FIZETÉSI LINK | A LINK2PAY,  Link2Pay (fizetés a NETOPIA fizetési processzoron keresztül) egy kártyás fizetési szolgáltatás, amelyhez nincs szükség ONLINE rendelés leadására. A rendelés leadása telefonon és kártyás fizetés történhet a kabine.ro ügynökei által levélben vagy SMS-ben küldött link alapján. Fizethet bármilyen VISA vagy MASTERCARD által kibocsátott kártyával.
  • FIZETÉSI MEGHATÁROZÁSSAL (OP | BANK ÁTUTALÁSA) - A fizetés banki átutalással történik az e-mailben kapott proforma számla alapján , a megrendelés telefonos visszaigazolása után. A termékek kiszállítása csak az összeg (a számla összértéke) számlánkra történő felvétele után történik.
  • FIZETÉS KÉSZPÉNZVEL VAGY KÁRTYÁVAL A SZÉKHELYEN - Lehetőséget kínálunk a termékek átvételére a kabine.ro székhelyéről: Şoseaua Olteniţei 243, Popești-Leordeni 077160 és            , hogy készpénzben vagy kosárral fizesse ki a rendelés értékét. *a készpénzes fizetés teljes egészében, RON-ban történik.

MILYEN SZÁLLÍTÁSI MÓDOK VAN?

CSAK MI NYÚJTJUK AZ INGYENES SZÁLLÍTÁST AZ ORSZÁGSZERTE BÁRMILYEN MEGRENDELÉSRE, ÉRTÉKÉTŐL FÜGGETLENÜL!

  • FUTÁROS SZÁLLÍTÁS

  • A rendelés kézbesítése 24-72 órán belül megtörténik attól a pillanattól számítva, hogy a FanCourier, DragonStar, Sameday, Pallex a csomagot átvette a gyárból.

▪ A kiszállítás hétfőtől történik péntekig 09:00-17:00 között.

▪ A kézbesítés napján SMS-ben kapja meg a futárcégtől az ügynök elérhetőségét és azt az időintervallumot, amikor az ügyintéző megérkezik a kézbesítésre. a rendelését.

Meddig KAPJAM A MEGRENDELÉST?

▪ A rendelés kiszállítása még aznap, vagy a következő munkanapon történik.

▪ A rendelés kézbesítése a csomag gyári felvételétől számított 1-5 munkanapon belül megtörténik. a futárral.


▪ A kiszállítás hétfőtől péntekig 09:00 és 17:00 óra között történik.

▪ A kézbesítés napján SMS-ben kapja meg az elérhetőséget az ügynök adatai a futárcégtől és az időintervallum, amikor az ügynök megérkezik a rendelés kézbesítésére.

SZERETNÉM TUDNI, HOGY SZÁLLÍTOD-E A HELYEMRE

▪ Minden (online, telefonos) rendelés esetén ingyenes a kiszállítás az egész országban!

▪ A futárcégen keresztül szállítjuk ki Románia bármely városába

MIKOR ÉS HOGYAN KÉPZEM KÉPEM A SZÁMLÁT?

▪ A számla + garanciajegy a csomagon található AWB dokumentumborítékba kerül.

RÉSZLETESEN FIZETEK?

Igen! A fizetés részletfizetésre alkalmas hitelkártyával történik, az üzlet által jóváhagyott bankok egyikében, és megjelenik egy lista, ahol kiválaszthatja a kívánt részletfizetés számát. A rendszer átirányítja az online fizetésfeldolgozóhoz, a NetopiaMobilPay.ro-hoz, hogy a fizetés teljes biztonságban történhessen*. Minden adatot ki kell tölteni, amit a NetopiaMobilPay.ro kér az űrlapon keresztül (vezetéknév, vezetéknév, kártyaszám, biztonsági kód). Miután a fizetésfeldolgozó oldalon megadta a kártyaszámot, a rendszer automatikusan felismeri, hogy részletfizetésre alkalmas kártyáról van-e szó. Ha ezt a fizetési módot választja, a tranzakcióért nem számítunk fel további jutalékot.

HOGYAN LEHET NYOMON KÖVETENI A MEGRENDELÉST?

A szállítási visszaigazoló linket (sms-ben | e-mailben) közvetlenül a futárpartner platformján érheti el a kézbesítés állapotának ellenőrzéséhez.

Drawer Title
Hasonló termékek
Call Us