saltar al contenido
es

EXPEDIERE | LIVRARE | MODALITĂȚI DE PLATĂ

VOI FI CONTACTAT PENTRU CONFIRMAREA COMENZII PLASATE ONLINE?

     Da! După plasarea comenzii veți fi contactat de unul din agenții kabine.ro pentru o confirmare rapidă a comenzii.

FACEȚI LIVRĂRI LA DOMICILIU?

 Da! Expediem comenzile

GRATUIT la orice adresă din România.

CARE ESTE TERMENUL DE LIVRARE DE LA DATA EMITERII COMENZII?

Toate comenzile plasate ONLINE sau TELEFONIC sunt expediate în aceeași zi sau maxim ziua următoare. Termenul de livrare a comenzilor este de la 1-10 zile lucrătoare

CARE SUNT MODALITĂȚILE DE PLATĂ?
  • PLATA RAMBURS | NUMERAR LA LIVRARE, această metodă de plată presupune achitarea contravalorii produselor şi serviciilor comandate din magazinul kabine.ro chiar la livrare, în momentul în care curierul sau soferul kabine.ro ajunge cu pachetul la adresa de destinaţie.
  • PLATA ONLINE FOLOSIND CARDUL.  Poți plăti ONLINE în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru  plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si Matercard (inclusiv Maestro). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții
  • PLATA ONLINE FOLOSIND CARDUL ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ, procesul de plată este similar unei plăti obișnuite, excepție făcând un câmp suplimentar din pasul de finalizare tranzacție, în care      vei alege numărul de rate în care dorești sa achiți valoarea cumpărăturilor efectuate.    *după introducerea numărului de card, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate.
  • LINK DE PLATĂ | LINK2PAY,  Link2Pay (plata prin procesatorul de plăți NETOPIA) este un serviciu de plată prin card care nu necesită plasarea unei comenzi  ONLINE. Comanda poate fi plasată telefonic și achitata cu cardul în baza unui link expediat de către agentii kabine.ro prin MAIL    sau  SMS. Poți efectua plata cu orice card emis de VISA sau MASTERCARD.
  • CU ORDIN DE PLATĂ (OP | TRANFER BANCAR) - Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail, după confirmarea telefonică a comenzii. Livrarea        produselor se va face doar după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.
  • PLATA NUMERAR SAU CU CARDUL LA SEDIU - Vă oferim posibilitatea de a va ridica produsele de la sediul kabine.ro de pe Şoseaua Olteniţei 243, Popești-Leordeni 077160 și             pentru a achita în numerar sau cu carul contravaloarea comenzii dumnevoastra. *plata in numerar se face integral, in RON.

  

CARE SUNT MODALITĂȚILE DE LIVRARE?

DOAR LA NOI BENEFICIEZII DE TRANSPORT GRATUIT LA NIVEL NATIONAL PENTRU ORICE COMANDĂ, INDIFERENT DE VALOAREA ACESTEIA!

  • LIVRARE PRIN CURIER

  • Comanda va fi livrată in 24-72h din momentul preluării coletului din fabrica de catre FanCourier, DragonStar, Sameday, Pallex.

▪ Livrarea se va face de luni pană vineri în intervalul 09:00 - 17:00.

▪ În ziua livrării veți primi prin SMS detaliile de contact al agentului de la firma de curierat și intervalul orar când va ajunge agentul să vă livreze comanda. 

ÎN CÂT TIMP PRIMESC COMANDA?

▪ Comanda va fi expediată în aceeași zi, sau în următoarea zi lucrătoare.

▪ Comanda va fi livrată în 1-5 zile lucrătoare din momentul preluării coletului din fabrică de către curier.


▪ Livrarea se va face de luni până vineri în intervalul 09:00 - 17:00.

▪ În ziua livrării veți primi prin SMS detaliile de contact al agentului de la firma de curierat și intervalul orar când va ajunge agentul să vă livreze comanda. 

VREAU SĂ ȘTIU DACĂ LIVRAȚI ÎN LOCALITATEA MEA

▪ Toate comenzile plasate (online, telefonic) beneficiază de transport gratuit la nivel national!

▪ Livrăm prin intermediul firmei de curierat, în orice localitate din România

CÂND ȘI CUM VOI PRIMI FACTURA?

▪ Factura + Certificatul de Garanție vor fi incluse în plicul port-document pentru AWB de pe colet. 

POT PLĂTI ÎN RATE?

Da! Plata se face cu ajutorul unui card de credit eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacție.

CUM ÎMI POT URMĂRI COMANDA?

Puteți accesa link-ul (primit prin sms | email) de confirmare a expedierii pentru a verifica statutul livrării direct pe platforma partenerului de curierat.

Drawer Title
productos similares
Call Us