TERMENI SI CONDITIISite-ul kabine.ro, denumit în continuare "kabine.ro", este deținut și administrat de societatea COMPLETE BATH & ROOM SOLUTIONS SRL., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 45616877 , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/2409/2022, cu sediul în București Sectorul 6, Strada PRECIZIEI, nr. 6M, BIROUL 1, Bloc 3A, Etaj 7, Ap. 38. Mobil: 0738 725 257; E-mail: info@kabine.ro. Navigarea pe site-ul kabine.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea expresă a termenilor de mai jos de către orice Client. Kabine.ro își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. În caz de divergență sau neînțelegeri între kabine.ro și Client, se vor aplica Termenii și Condițiile valabile la momentul Comenzii.

Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul kabine.ro.


Consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afară activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale.


Produse și Servicii - orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.


Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și/sau Servicii și să facă plata acestora.


Vânzător – societatea COMPLETE BATH & ROOM SOLUTIONS SRL., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 45616877 , înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/2409/2022, cu sediul în București Sectorul 6, Strada PRECIZIEI, nr. 6M, BIROUL 1, Bloc 3A, Etaj 7, Ap. 38. Tel.: 0738 725 257, România.


Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și/sau Serviciile iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.


Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

Drepturile de proprietate Intelectuală 

Conținutul site-ului kabine.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea Complete Bath & Room Solutions SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Complete Bath & Room Solutions SRL. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. kabine.ro și logo-ul kabine.ro sunt mărci înregistrate ale Complete Bath & Room Solutions SRL.


Complete Bath & Room Solutions SRL. poate oferi Utilizatorului/Clientului la solicitarea expresă a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioada stabilită în acord și doar pentru persoană/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului kabine.ro.


Utilizarea pe kabine.ro a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Kabine.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.


Exonerarea de răspundere 

COMPLETE BATH & ROOM SOLUTIONS SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la kabine.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, kabine.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau că urmare a utilizării informațiilor de pe site. COMPLETE BATH & ROOM SOLUTIONS SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.


Informațiile incluse pe kabine.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștință Vânzătorului la adresa info@kabine.ro, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.


Kabine.ro își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).


Kabine.ro, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asumă răspunderea pentru pierderile sau deteriorările voucherului campaniei, nu este responsabilă pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la achiziție ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în campania respectivă.


Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar kabine.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.


Limita accesului la Site

Utilizatorii site-ului kabine.ro pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu kabine.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. Kabine.ro nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.


În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente care implică texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea lor și acordă kabine.ro și afiliaților/asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente sunt detaliate pe Site înainte de plasarea Comenzii de către Client.

Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului kabine.ro sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A. conform prevederilor legale în vigoare la momentul comercializării acestor produse și/sau servicii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal


COMPLETE BATH&ROOM SOLUTIONS SRL. colectează si prelucrează datele cu caracter personal în cadrul site-ului www.kabine.ro conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal în Magazinul Online Kabine.ro, disponibilă AICI.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente care implică texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea lor și acordă kabine.ro și afiliaților/asociaților săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifică, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entități fizice sau juridice.

Cine suntem?

COMPLETE BATH&ROOM SOLUTIONS, persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2409/2022. având cod unic de înregistrare fiscală CUI 45616877 („Kabine.ro” sau „Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinului Online, produse din categoria obiectelor sanitare.

Ce date prelucrăm despre tine?

Datele personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, în funcție de profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate). Anumite informații sunt mai puțin evidente (cum ar fi preferințele și obiceiurile tale la cumpărături, IP-ul computerului tău), dar asociate cu persoana ta, ne ajută să te putem identifica și se circumscriu astfel noțiunii de ”date personale”.

Politica Kabine.ro este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online. În general, prelucrăm următoarele tipuri de date despre tine: Nume și Prenume; Adresa de E-mail; Numărul de Telefon; Informații despre produsele și serviciile achiziționate; Gradul de utilizare și activitățile tale pe platforma Magazinului Online; Interese și preferințe legate de produsele din Magazinul Online.

Mai exact, în tabelul de mai jos am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la tine, care rezultă din interacțiunea cu tine și pe care noi sau partenerii noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate sau pentru a-ți oferi diverse oferte personalizate, atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online sau atunci când utilizezi diverse dispozitive (computer, tabletă ori telefon mobil).

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale?

 1. Efectuarea de cumpărături în Magazinul Online
 2. Livrarea produselor către tine
 3. Asistență și suport clienți
 4. Campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole
 5. Publicitate comportamentală on-line
 6. Oferte pe bază de audiențele personalizate (pe liste de clienți)
 7. Mentenanța și securizarea website-ului Magazinul Online
 8. Audit și raportări
 9. Apărarea drepturilor în justiție
 10. Navigare rețele sociale

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm?

 Date pe care ni le furnizați direct

1. De fiecare dată când lansezi o comandă vom colecta și prelucra următoarele date:

*nume și prenume;

*adresă de livrare;

*număr de telefon.

- Când confirmăm comanda ta, sau te anunțăm că produsele au ajuns în punctele de preluare, vom prelucra:

*numărul de telefon și după caz adresa de e-mail, pentru a te informa cu privire la situația comenzii/livrării tale.

2. Îți livrăm produsele la adresa indicată, prin curierii noștri, cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor:

*nume, prenume;

*adresa de livrare;

*telefon;

*valoarea sumei plătibilă cu ramburs (după caz).

3. Pentru a-ți putea asigura suportul cu privire la:

comenzile pe care le lansezi în Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea

*numelui și prenumelui;

*adresei de e-mail și numărului tău de telefon;

*ID-ul comenzii.

4. Pentru concursurile online derulate pe site-ul kabine.ro colectăm adresa ta de e-mail. Mai organizăm concursuri pe pagina oficială de Facebook a COMPLETE BATH & ROOM SOLUTIONS, unde colectăm, în funcție de campanie, următoarele date necesare participării tale la concurs, respectiv, pentru validarea câștigătorilor prin random.org:

*nume și prenume;

*adresa de e-mail, sau;

*număr telefon.

Dacă ești câștigător, vom menționa numele și prenumele tău pe pagina oficială Facebook a COMPLETE BATH & ROOM SOLUTIONS sau pe site-ul nostru kabine.ro.

5. Pe baza navigărilor și comportamentului tău în Magazinul Online, monitorizat prin cookie-uri, îți vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa. Pe baza informațiilor despre navigarea ta în Magazinul Online sau din aplicația mobilă, te vom încadra într-un grup de interes cu alți clienți similari, ca și comportament de navigare și îți vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

De exemplu, un profil de interes “cabine de duș” se poate deduce din datele tale, prin evaluarea produselor pe care le-ai vizitat pe website-ul Magazinului Online şi în acest fel un cookie este plasat pe dispozitivul tău pentru a te încadra ca cineva interesat de categoria “cabine de duș”, iar ulterior vei primi unele mesaje publicitare special personalizate din categoria “cabine de duș”.

6. Cu acordul tău, vom utiliza adresa ta de e-mail și numărul de telefon mobil pentru crearea de liste de clienți codificate („datele hash”), iar apoi vom folosi datele codificate din această listă pentru a corela datele tale (și a altor clienţi dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Facebook, pentru a transmite, pe acest canal, către contul tău de Facebook, oferte personalizate prin reclame țintă.

Facebook codifică datele hash, le încarcă în platforma socială și astfel ne creează audiență, utilizând aceste date hash exclusiv pentru corelarea cu datele din contul tău de Facebook, fără să distribuie aceste date terților (sau, altor agenții de publicitate comercială) și vor fi șterse automat de Facebook imediat după corelare.

Atunci când creezi o audiență asemănătoare, alegi o audiență sursă (o audiență personalizată creată cu ajutorul unui partener de date, al datelor pixelului tău, al datelor din aplicația ta de mobil sau al fanilor paginii Kabine.ro), iar Facebook identifică trăsăturile comune ale persoanelor din această audiență (de exemplu, informații demografice sau interese). Apoi, Facebook găsește persoane care au trăsături similare (sau „asemănătoare”) cu acestea.

În plus, pe website-ul Magazinului Online utilizăm și serviciile Facebook de audiență personalizată creată cu ajutorul datelor pixelului tău și al datelor din aplicația ta mobilă. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi și Google putem identifica faptul că ați dat click pe anunțul nostru publicitar din Facebook și ați fost redirecționat către site-ul Magazinului Online. Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul și utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

7. Utilizăm următorii identificatori online pentru mentenanța și securizarea website-ului Magazinului Online:

*Adresa IP;

*Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;

*Date de protocol HHTP/HTTPS;

*Locația dispozitivului (dacă este activată geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul Magazinului Online.

 Mai exact, prelucrăm datele tale pentru:

  - a asigura buna funcționare a website-ului, respectiv:

*afișarea corectă a conținutului website-ului Magazinului Online;

*reținerea datelor tale de autentificare (atunci când ne soliciți);

*îmbunătățirea website-ului Magazinului Online;

*parametrarea dispozitivului de pe care te conectezi/ autentifici la cerințele site-ului Magazinului Online.

  - a asigura securitatea website-ul și a te asigura că te protejăm împotriva fraudei sau a oricărei breșe de securitate IT în ceea ce privește Magazinul Online.

 - identificarea și remedierea defecțiunilor care împiedică utilizarea website-ului nostru sau contului tău de client.

8. Prelucrăm datele tale pentru auditarea financiară anuală, precum și pentru depunerea declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale.

 Date pe care le colectăm din alte surse

9. Atunci când ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor sume datorate, sau când ne protejăm interesele împotriva unor pretenții/ reclamații nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formulării unor întâmpinări, concluzii scrise, cereri și documente specifice.

10. Dacă ne dai like pe pagina de Facebook la Kabine.ro sau dacă te loghezi în contul tău de client cu adresa și parola Facebook, vom primi aceste date fără a le utiliza altfel decât pentru a putea comunica cu tine și eventual, pentru a-ți transmite unele oferte personalizate prin contul tău de Facebook pe bază de audiențe personalizate.


Care este temeiul juridic al prelucrării datelor?

1. Executarea contractului

 Pentru a-ți putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicată/ preda produsele în punctele de ridicare, a ne executa obligațiile de garanție asociate produselor, sau, după caz, a face un retur de produse.

2. Executarea contractului

 Îndeplinirea obligațiilor noastre legate de gestionarea și livrarea produselor către client în condițiile și timpii agreați.

3. Executarea contractului

 Îndeplinirea responsabilităților/ activităților noastre în perioada de executare a contractului

4. Consimțământ

 În scopul participării tale la concursurile organizate de Kabine.ro și acordării premiilor respective

5. Consimțământ cookie​

 Dacă nu dorești să participi la monitorizarea prin cookie-uri în scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, poți refuza setarea în acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactivează în general setarea automată de module cookie. Poți de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), setând browser-ul tău în așa fel încât modulele cookie ale domeniului respectiv să fie blocate. Poți face asta foarte ușor din următoarea pagină

www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele

 Opțiunea de a renunța la publicitatea comportamentală on-line nu va opri afișarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate în funcție de interesele tale.

6. Consimțământ

 Pentru transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiențe personalizate bazate pe liste de clienți.

 Ai multe detalii privind scopurile, modul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook și pentru setări de protecție a sferei tale private pe Facebook, poți consulta în Politica de confidențialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

7. Interes legitim

 Implementarea, parametrarea și menținerea măsurilor de securitate a website-ului Magazinului Online

8. Cerințe prevederi legale

 Pentru conformarea cu obligațiile legale impuse de prevederile legale aplicabile în materie fiscală și contabilă

9. Interes legitim

 Exercitarea oricăror apărări/ drepturi în fața instanțelor de judecată, sau autorităților sau instituțiilor publice / de control

10. Consimțământ

 Transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiențe personalizate bazate pe liste de clienți)


Cât timp păstrăm datele tale?

Atunci când îți trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificări push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automată a datelor tale constând în special în analiza și interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferințele, interesele tale la cumpărături în Magazinul Online. În scop de profilare, Kabine.ro nu prelucrează date sensibile privind orientarea sexuală, credințele religioase sau afilierile politice.


Kabine.ro prelucrează datele tale pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor noastre de retenție a datelor personale. În anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată.


Vom păstra datele tale 1 an după ultima comandă. Sau dacă ne soliciți în mod expres ștergerea totală, datele asociate contului tău de client vor fi șterse sau anonimizate astfel încât să nu mai poți fi identificat în sistemele noastre de evidență a datelor, exceptând cazul în care suntem obligați să păstrăm datele tale pentru o perioadă mai lungă, în baza legii sau interesului nostru legitim.


Cu cine împărtășim datele tale?

Datele tale personale pot fi transmise către și pot fi prelucrate de partenerii noștri de încredere pentru a-ți furniza produse.


Atunci când externalizăm anumite activități către partenerii noștri de încredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica în prealabil dacă aceștia asigură protecția datelor tale prin măsuri stricte de securitate a datelor și vom încheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.


Mai exact, transmitem unele date către terțe părți (furnizorii și partenerii noștri) pentru realizarea funcțiilor și serviciilor necesare operării activităților Magazinului Online, cum ar fi:


​*furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor pe servere externe situat în România;

*furnizorul aplicației de gestionare a operațiunilor în depozit și punctele de preluare a produselor, sau care ne ajută să vă printăm și livrăm facturile produselor livrate în localităţi situate în România;

*furnizorul serviciilor de telefonie mobilă care ne ajută să ținem legătura cu tine, situat în România;

*curieri terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de tine (Nemo Express);


​Împărtășim datele tale cu partenerii noștri și în scopuri de marketing


Pentru a-ți oferi produse personalizate intereselor și preferințelor tale, prelucrăm anumite date cu unii parteneri care ne ajută să vă adresăm ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ți transmite oferte personalizate prin reclame țintă cu ajutorul funcției de audiențe personalizate pe liste de clienți, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-ți transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentală online derulate cu Google AdWords. Modul în care Facebook sau Google prelucrează datele tale este prezentat în tabelul din această Politică de prelucrare a datelor.


Ce drepturi și opțiuni ai cu privire la datele tale ?

Dorim să ne asigurăm că în orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale și că îți poți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura că ai controlul efectiv al datelor tale, te informăm că ai următoarele posibilități bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispoziție:


 *vei putea șterge cookie-urile sau istoricul navigărilor din setările website-ului Magazinului Online; în plus, poți alege să modifici setările browser-ului pe care îl folosești astfel încât să restricționezi urmărirea de către cookie-uri a comportamentului tău în Magazinul Online (totuși, aceste restricționări îți pot afecta experiența de navigare în Magazinul Online);

 *platformele social media și motoarele de căutare (de ex. Google sau Facebook) îți oferă posibilitatea de a gestiona diverse opțiuni privind modul în care alegi să îți prelucreze datele.


​Dreptul de retragere a consimțământului - În situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, îți poți retrage consimțământul în orice moment și în mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa info@kabine.ro cu subiectul "Retragere Consimțământ".


​Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;


​Dreptul de a te adresa justiției;


​Dreptul de acces - Ai dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.


Dreptul la rectificare - Ai dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care îi furnizezi în solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci când ne furnizezi numele și adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de către browser. În astfel de cazuri, în cazul în care nu te putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării tale, cu excepția cazului în care furnizezi informații suplimentare care să permită identificarea. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.


​Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat) - În situațiile în care datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor, s-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obține ștergerea datelor care te privesc, fără întârzieri nejustificate.

Dreptul la restricționarea prelucrării:


 *contești exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor;

 *prelucrarea este ilegală, iar tu te opui ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

 *nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar tu ni le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

 *te-ai opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.


​Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:


​Dreptul la portabilitatea datelor:


Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:


​ *prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; și

 *prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.


​Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o masură semnificativă.


Nu ai acest drept în cazul în care decizia:

 *este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și un operator de date;

 *este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau

 *are la bază consimțământul tău explicit.

  Comandă

  Produsele și/sau Serviciile achiziționate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.


  Prin finalizarea Comenzii Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar va fi răspunzător pentru orice consecință determinate de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la Comandă întârziată, transmisă greșit, etc).


  Kabine.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului. Totodată, în acest caz, Kabine.ro nu poate fi ținut răspunzător pentru orice eventual prejudiciu suferit de Client ca urmare a întârzierii în livrarea Comenzii.


  Prin finalizarea comenzii, clientul declara în mod expres că este de acord ca un reprezentant kabine.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon) pentru confirmarea a Comenzii.


  (E-mailul prin intermediul căruia Clientul este informat asupra Comenzii plasate pe kabine.ro este doar o confirmare de primire a Comenzii din partea Clientului, . Contractul pentru Produsele și/sau Serviciile comandate urmând a fi încheiat în mod valabil în condițiile mai jos menționate.)


  În cazul comenzilor ce conțin Produse cu livrare din stocul propriu, confirmarea privind expedierea / livrarea acestora se va realiza în 24-48 de ore de la înregistrarea acestora pe site.


  Kabine.ro poate refuză o Comandă în urmă unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a există obligații între părți și fără că Clientul să poată pretinde daune, pentru următoarele situații:


  *eșuarea / invalidarea tranzacției online;

  *neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacției;

  *date incomplete sau incorecte ale Clientului;

  *activitatea Clientului poate produce daune site-ului kabine.ro /partenerilor;

  *cel puțin 2 (două) livrări consecutiv eșuate;

  *alte motive obiective: de exemplu fără a se limita la situația în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.


  Chiar dacă a luat toate măsurile pentru că informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, Kabine.ro nu poate fi răspunzătoare de inexactități care pot apărea în completarea de către client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.


  În anumite situații și pentru motive justificate, kabine.ro își rezervă dreptul de a modifică cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. În aceste situații kabine.ro va anunță clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vânzătorului la efectuarea comenzii și va returna suma achitată (în cazul în care contravaloarea Produselor a fost achitată anterior de Client).


  Contractul se consideră încheiat între Client și kabine.ro în momentul primirii de către Client de la kabine.ro, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.


  În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Client nu poate fi livrat de către Kabine.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și, în cazul în care Clientul a achitat anterior acestei informări contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, să returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care kabine.ro a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de încetare a Contractului.


  Prin plasarea Comenzii, clientul certifica faptul că a împlinit vârsta de 18 ani.


  Kabine.ro va notifica clientul prin sms/email cu privire la statusul Comenzii (i.e. inițiere și preluare comandă, trimitere și ridicare colet) și va trimite chestionare de evaluare a serviciilor.


  Facturare | plată

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.


  Facturile emise de Vânzător pentru Produsele aferente unor Comenzi ce vor fi livrate prin curier se vor transmite Clientului prin email la momentul confirmării Comenzii de către Vânzător. Facturile aferente unor Produse care nu au fost preluate de către Client vor fi anulate de către Vânzător la momentul la care aceste Produse vor fi restituite de curier.


  Prețul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalități, funcție de opțiunea clientului: plata online cu card (card personal sau al societății cumpărătoare, în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul Netopia MobilPay.ro); ordin de plată (în baza facturii proforme emise de către Vânzător); numerar la livrare (plata va fi făcută în lei conform prețului Contractului și se va face la comisionarul care efectueză livrarea). Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi online a căror valoare cu TVA este mai mare de 5.000 lei pentru persoanele juridice și 10.000 lei pentru persoanele fizice.

  Garanția

  Pentru produsele achiziționate din magazinul online kabine.ro se asigura garanție în conformitate cu Certificatul de garanție.

  Livrarea

  Data estimată de livrare poate varia în funcție de produs și este afișată în pagina produsului, în pagina de Comandă precum și în e-mailul de confirmare a Comenzii.

  Livrarea produselor se poate realiza prin intermediul curieratului, la o adresa specificată în formularul de comandă sau prin ridicarea personală a comenzii din depozitul nostru.

  Costurile livrării - GRATUIT în toată România pentru orice comandă.


  Recepția produselor

  Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, preț). Deasemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

  Livrare comandă

  La solicitarea kabine.ro sau a Curierului, Clientul va face dovadă identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de Comandă atribuit de către Vânzător.


  În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționării Comenzii în mod personal, Comandă va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârstă mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numărului Comenzii.


  Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus.

  În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această Comandă.


  Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării Comenzii pe site.


  Clientul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va suportă taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări.


  Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.


  Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către kabine.ro, la momentul predării produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

  Forță majoră

  Niciuna din părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen – total sau parțial - a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului Contract, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de forță majoră. În sensul prezentului articol, forță majoră reprezintă un eveniment independent de voința părților, imprevizibil și insurmontabil, care nu se datorează intenției sau culpei acestora, intervenit după intrarea în vigoare a Contractului și care împiedică părțile contractante să-și execute, total sau parțial, obligațiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, mișcările sociale, incendiile, inundațiile sau orice alte calamități naturale sau restricții apărute ca urmare a unei carantine sau a unui embargo, enumerarea neavând un caracter limitativ, ci enunțiativ. Conflictele de muncă nu reprezintă forță majoră. Nu este considerat caz de forță majoră un eveniment asemănător celor de mai sus care, fără a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligațiilor oricăreia dintre Părți.


  Partea care invocă evenimentul de forță majoră este obligată să notifice cealaltă Parte în termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului și să furnizeze înăuntrul acestui termen dovezi necesare în acest sens. De asemenea, Partea care a invocat Forță majoră este obligată să informeze cealaltă Parte cu privire la încetarea cazului de forță majoră. În situația în care nu se face notificarea, Partea care invocă apariția evenimentului de forță majoră va răspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificării cu privire la producerea/încetarea cazului de Forță majoră.


  Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment de forță majoră nu încetează, fiecare Parte va avea dreptul să notifice celeilalte Părți încetarea de plin drept a acestui Contract, fără ca vreuna din Părți să poată pretinde celeilalte daune-interese.


  Dispoziții finale

  Nulitatea oricărei clauze a Termenilor și condițiilor, parțială sau integrală, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau părți de clauze. În cazul în care anumite clauze ale Termenilor și condițiilor devin inoperante în întreg sau parțial, sau în cazul în care un punct nu a fost inclus în Termeni și condiții, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauză inoperantă sau nemenționată va fi înlocuită cu o clauză corespunzătoare care, în măsură acceptabilă legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Părțile contractante au intenționat sau, urmărind concepția și exprimarea Termenilor și condițiilor, se obține ceea ce se intenționează după avizarea despre clauză lipsa sau inoperantă.

  Prevederile Termenilor și condițiilor se completează cu dispozițiile Codului civil precum și cu dispozițiile legislației în vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre kabine.ro și client.